KEF R2c

Značka: KEF
26 490 Kč / ks
2 - 3 pracovní dny

Detailní informace

Detailní popis produktu

ČISTOTA & VÝKON Úžasně rychlá a čistá odezva na střední vzdálenost. Úchvatně čisté vysoké frekvence. Všechny části reproduktoru pracují jako jeden pro perfektní přesnost a bezprecedentní průzračnost. Dynamické, nekomprimované a nezkreslené basy vás rychle obklopí a udeří přímo na emoce z poslechu. Vaše duše ožije a země se začne třást.  KONSTRUKCE Kabinet je navržený od základů, R série je ohromný skok vpřed, který vytváří novou dimenzi ve zvukové autentičnosti  Geometrie a vyztužení skříně optimalizují vibrační chování a snižují sekundární záření ze stěn kabinetu, čímž se dosáhne čistšího zvuku. Tlumicí panely dále minimalizují rezonanci a zabarvení skříně. Čelní strana reproduktoru je čistá, bez viditelných šroubů. Mřížky jsou magneticky upevněny pro lepší manipulaci. JEDNODUCHOST & PŘÍSTUP R série představuje technologie z reproduktorů KEF BLADE v nadčasovém a elegantním formátu. Nároční audiofilové si nyní mohou vychutnat přesnou reprodukci, která nijak nezkresluje nahrávku. Vychutnejte si REFERENČNÍ kvalitu za mnohem nižší cenu. Typ reproduktoru 3-pásmová uzavřená centrální reprosoustava  2x130mm LF, 1x125mm MF, 1x25mm HF; 74Hz-28kHz (64Hz-50kHz/-6dB); dopor.zes. 15-200W; 87dB; 8Ω; rozměry vč. terminálů: 175x550x309mm Hmotnost reproduktoru 16,9 kg

Doplňkové parametry

Kategorie: Centrální
Záruka: 2 roky

KEF je zkratka pro britskou společnost KEF Electronics, která se zabývá výrobou a prodejem kvalitního audio a hifi techniky. Společnost byla založena v roce 1961 a od té doby se stala jednou z předních světových značek v oboru zvukového vybavení.

KEF nabízí široký sortiment produktů, včetně reproduktorů, zvukových soustav, sluchátek, zesilovačů a dalšího audio zařízení. Společnost se specializuje na výrobu vysokokvalitního zvukového vybavení pro domácí kino a hifi systémy, které jsou určeny pro náročné uživatele, kteří očekávají vynikající zvukový výkon a nejlepší zážitek z poslechu hudby.

KEF se proslavil svými inovativními technologiemi a patentovanými designy reproduktorů, které pomáhají vytvářet vysoce kvalitní a autentický zvuk. Společnost se snaží o neustálé zlepšování svých produktů a o to, aby zákazníkům poskytla vynikající zvukový zážitek.

V současné době se KEF řadí mezi přední světové značky v oboru audio a hifi techniky a je respektována pro svou kvalitu, inovace a dlouhou historii v tomto odvětví.