KEF Speaker Stand

Značka: KEF
11 580 Kč / pár
2 - 3 pracovní dny

Detailní informace

Detailní popis produktu

stojan pro policovou reprosoustavu, ideální pro LS50 / LS50wireless, lze použít i pro jiné policové KEF reprosoustavy, například Q350, R3 elegantní a jednoduchý design s možnosti vést kabely uvnitř stojanu a zachovat čistý vzhled; kombinace oceli (desky) a hliníku (noha); rozměry horní desky: 154x190mm, rozměry spodní desky/základny: 226x308mm, výška vč.hrotů: 652mm; váha: 4,65kg/ks; baleno v páru / 2ks; provedení: černá / bílá / šedá

Doplňkové parametry

Kategorie: Příslušenství a stojany
Záruka: 2 roky

KEF je zkratka pro britskou společnost KEF Electronics, která se zabývá výrobou a prodejem kvalitního audio a hifi techniky. Společnost byla založena v roce 1961 a od té doby se stala jednou z předních světových značek v oboru zvukového vybavení.

KEF nabízí široký sortiment produktů, včetně reproduktorů, zvukových soustav, sluchátek, zesilovačů a dalšího audio zařízení. Společnost se specializuje na výrobu vysokokvalitního zvukového vybavení pro domácí kino a hifi systémy, které jsou určeny pro náročné uživatele, kteří očekávají vynikající zvukový výkon a nejlepší zážitek z poslechu hudby.

KEF se proslavil svými inovativními technologiemi a patentovanými designy reproduktorů, které pomáhají vytvářet vysoce kvalitní a autentický zvuk. Společnost se snaží o neustálé zlepšování svých produktů a o to, aby zákazníkům poskytla vynikající zvukový zážitek.

V současné době se KEF řadí mezi přední světové značky v oboru audio a hifi techniky a je respektována pro svou kvalitu, inovace a dlouhou historii v tomto odvětví.