DALI FAZON F 5

Značka: DALI
83 990 Kč / pár
2 - 3 pracovní dny

Detailní informace

Detailní popis produktu

2,5-pásmová podlahová reprosoustava  Model F5 je nejmladší člen do rodiny FAZON série. F5 představuje unikátní produkt, kterému byl věnován velmi dlouhý čas při vývoji za použití velmi sofistikovaných technologií z řady Mentor. Celý korpus F5 je vyroben z hliníku s velmi stabilní základnou. Výsledkem je velmi energický, přesný, dynamický přednes s jemnými detaily. Díky svému tvaru je reprosoustava snadno umístitelná do poslechové místnosti a moderního prostředí. Reprosoustava je osazena 28mm výškovým reproduktorem a dvěma 13cm velkými basovými reproduktory. Použita je opět patentovaná technologie firmy DALI - směsi s dřevěnými vlákny, takže membrány jsou velmi pevné-tuhé a lehké. Tato technologie zaručuje minimální torzní vibrace. Reprosoustavy jsou osazeny zcela novými terminály, tak aby bylo možné zcela skrýt přívodní kabeláž. F5 se dodávaní v moderním lesklém  provedení černé a bílé barvy. Meet The Shape of Brilliance !   Frekvenční rozsah: 49-23kHz / +-3dB  Citlivost: 87,5dB / 2,83V/1m  Nominální impedance: 6 Ohm  SPL: 109dB  Bassreflex:  47,0Hz  Dělící frekvence vyhybky: 800/3000Hz  Doporučený výkon zesilovače: 40-180W  Terminály: Mono/wiring  Rozměry (šxvxh): 281 x 919 x 323 mm  Hmotnost: 13,9 kg/ks   Barevné provedení: černá, bílá - lesklé provedení

Doplňkové parametry

Kategorie: Sloupové
Záruka: 2 roky
🔈 DALI pohání syrová vášeň pro hudbu a zdokonalování nových technologií zůstává základem snahy společnosti vytvářet nejlepší reproduktory na světě.
 
Společnost DALI (Danish Audiophile Loudspeaker Industries), sídlí v malém městečku Nørager,vznikla v roce 1983 jako domácí značka reproduktorů pro maloobchodní síť HiFi Club Petera Lyngdorfa. Továrna v sočasné době zabírá přibližně 22 000 metrů čtverečních, přičemž zaměstnává něco přes 100 lidí.
 
Společnost DALI využívá jedinečný materiál SMC, který eliminuje nežádoucí nerovnoměrné harmonické zkreslení a poskytuje bezkonkurenční úroveň věrnosti a čistoty, čímž povyšuje hudbu na novou úroveň autenticity.