DALI CALLISTO 6 C

Značka: DALI
93 990 Kč / pár
2 - 3 pracovní dny

Detailní informace

Detailní popis produktu

Reproduktory DALI Callisto 6 jsou novým produktem ze série bezdrátových řešení této společnosti. Tyto vysoce kvalitní reproduktory jsou klasické podlahové reproduktory, které využívají neobvyklé a inovativní řešení. Chcete-li používat tyto reproduktory, stačí zapojit napájecí kabel do zásuvky a připojit se přímo k reproduktorům pomocí technologie Bluetooth®. Jedinou možností přímého připojení (přes kabel) je připojení reproduktorů s dedikovaným HUBem (24 bitů / 96 kHz). Každá část reproduktorů byla vytvořena společností DALI - to umožnilo navrhnout a zkonstruovat výškové i basové reproduktory dokonale přizpůsobené zesilovači a vytvořit dokonalý systém. Kontrolou celé dráhy signálu bylo možné dosáhnout řešení, které není možné v případě tradičních pasivních reproduktorů. Zesilovač CALLISTO třídy D je založen na patentované nejmodernější technologií. Je schopen dodat až 250 Wattů. Ke každému páru je nutné připočítat ještě řídící jednotku SOUND HUB za 16.990,- Kč, která zajišťuje bezdrátovou Hi-RES 24-bit/96kHz distribuci signálu do reprosoustav, nabízí streamovací schopnosti, kodek apt-X HD, či Bluetooth. Na její vstup je také možné přivést signály z CD přehrávače, gramofonu a dalších zařízení. Volitelnou možností je pak dokoupení modulu NMP-1 za 12.990,- Kč , díky kterému se pro Callisto otevírá možnost spolupráce s platformou BluOS. tento bezdrátový high-end systém obstál ve volbě oborové organizace EISA a po celý rok si bude užívat titulu pro NEJLEPŠÍ BEZDRÁTOVÝ SYSTÉM 2018-2019. Cena za pár, provedení bílá nebo černá.

Doplňkové parametry

Kategorie: Sloupové
Záruka: 2 roky
🔈 DALI pohání syrová vášeň pro hudbu a zdokonalování nových technologií zůstává základem snahy společnosti vytvářet nejlepší reproduktory na světě.
 
Společnost DALI (Danish Audiophile Loudspeaker Industries), sídlí v malém městečku Nørager,vznikla v roce 1983 jako domácí značka reproduktorů pro maloobchodní síť HiFi Club Petera Lyngdorfa. Továrna v sočasné době zabírá přibližně 22 000 metrů čtverečních, přičemž zaměstnává něco přes 100 lidí.
 
Společnost DALI využívá jedinečný materiál SMC, který eliminuje nežádoucí nerovnoměrné harmonické zkreslení a poskytuje bezkonkurenční úroveň věrnosti a čistoty, čímž povyšuje hudbu na novou úroveň autenticity.