LUMIN X1

Značka: LUMIN
349 990 Kč / ks
2 - 3 pracovní dny

Detailní informace

Detailní popis produktu

Highendový audio streamer s podporou formátů DSD Nový procesor podporující přehrávání DSD512 a PCM768 Duální Mono konstrukce pro nekompromisní oddělení kanálů Duální ES9038Pro SABRE D/A převodníky Digitální vstup USB-A Digitální výstup Koaxiální BNC D/A převodník Dual ESS SABRE32 ES9038Pro Analogový výstup RCA (Line), XLR Síťové připojení Ethernet Internetové streamovací služby: Internetové rádio, Qobuz, Spotify, TIDAL, MQA, Roon Lokální služby: AirPlay, Síťové úložiště (UPnP, DLNA) PCM - vzorkování (kHz) až 768 Podporované audio formáty: FLAC, WAV, ALAC, AIFF, MP3, AAC, MQA, DFF, DSF DSD až DSD512 (22,6 MHz) Šířka (mm) 350 Výška (mm) 60 Hloubka (mm) 345 Hmotnost (kg) 8

Doplňkové parametry

Kategorie: Síťové přehrávače, streamery
Záruka: 2 roky

Vždy o krok napřed!
Společnost LUMIN se neustále vyvíjí. Celá řada LUMIN těží z programu neustálého vývoje, takže si můžete být jisti, že pokud je to možné, přináší vám nejnovější streamovací technologie.

Jen za poslední rok jste se dočkali bezplatných bezztrátových rozhlasových stanic Flac, řízení vyvážení procesoru Leedh (pro modely s čipy ESS DAC), vylepšené kvality zvuku Spotify Connect, experimentálního režimu "pouze Roon", podpory aplikace JPlay pro iOS a mnoha dalších novinek - to vše zcela zdarma pro všechny uživatele!

Společnost LUMIN má dlouhou historii ve světě audia a vyrábí prémiové hudební streamery, které získaly řadu ocenění. Nyní je uznávanou špičkou v oboru a její streamovací produkty se snadno používají, jsou pečlivě zkonstruované, plně upgradovatelné s příchodem nových technologií a především nabízejí vynikající hudební výkon.

Už při prvním pohledu na hudební streamer LUMIN a jeho používání je zřejmé, kolik úsilí bylo věnováno jeho konstrukci a výrobě. Získání nejkvalitnějších sladěných komponent, vytvoření skutečně vyvážených obvodů a jejich umístění v šasi, které chrání před rušením, to vše má za následek plný a svěží zvukový zážitek s velmi nízkou úrovní zkreslení a vysokým dynamickým rozsahem. Jednoduchá, ale promyšlená konstrukce umožňuje, aby hardware nepřekážel, a vy jste tak získali co nejlepší spojení s hudbou.

Stejně tolik práce je věnováno softwaru, díky němuž jsou přehrávače LUMIN tak schopné a snadno ovladatelné. Od firmwaru, díky němuž je každý přehrávač tak spolehlivý a plně funkční, až po aplikaci LUMIN, která běží na vašem chytrém zařízení a dává vám veškerou hudbu na dosah ruky.