Naim Uniti Atom HDMI

Akce
Značka: Naim
77 990 Kč –16 %
6378 naim uniti atom hdmi
77 990 Kč –16 % 64 990 Kč / ks
2 - 3 pracovní dny

Detailní informace

Detailní popis produktu

All-in-One zařízení Vynikajícií highendový streamer a integrovaný zesilovač o výkonu 40W na kanál s rozšířenou konektivitou o HDMI s ARC, díky kterému se otevírá svět špičkového zpracování zvuku TV přijímače, herní konzole apod.

ATOM je základním stavebním prvkem nejenom v přírodě, ale také u nás, v sérii UNITI. Vyhledávání a poslouchání hudby z internetu, kvalitní reproduktorové soustavy, řízení pomocí aplikace v telefonu, toť vše, co je třeba k provozu této kompaktní high-endové jednotky. Plná konektivita, streaming, poslech internetových rádií, výrazný kvalitativní posun při rozšíření o externí napájecí jednotky nebo koncové stupně Naim, není toho málo, co tento všeuměl nabízí.

DNA společnosti Naim jeho obvody protéká zcela bez kompromisů, tedy se u nás zatavte a poslechněte si, jak zní kompaktní zařízení, které se hrdě hlásí ke klasické britské konstrukční škole.

 Audio vstupy 2x optický TOSLink (až 24bit/96kHz), 1x koaxiální RCA (až 24bit/192kHz, DoP 64Fs), 1x RCA, 2x USB Typ A (přední a zadní panel) Audio výstupy: 1x Stereo pro koncový zesilovač, 1x RCA výstup pro subwoofer, 1x 3.5mm sluchátkový Jack

Novinka: Sluchátkový zesilovač Uniti Atom Headphone Edition - Verze Uniti Atom optimalizovaná pro sluchátka je kompatibilní s řadou sluchátek. Nabízí větší flexibilitu, takže mohou být připojena až troje sluchátka  

Doplňkové parametry

Kategorie: ZESILOVAČE
Záruka: 2 roky