KEF LS60 Wireless

Akce
Značka: KEF
165 990 Kč –23 %
8040 kef ls60 wireless
165 990 Kč –23 % 126 990 Kč / pár
2 - 3 pracovní dny

Detailní informace

Detailní popis produktu

Model, který je oslavou 60. výročí založení firmy - LS60 Wireless! Aktivní systém LS60 Wireless v elegantním, štíhlém kabinetu ztělesňuje nejmodernější inovativní technologie současnosti. LS60W je připravena nadělit hudební umění vysoké kvality všech žánrů díky široké podpoře streamovacích služeb, formátů a to doslova ve velkém výkonu. Toho je docíleno dvěma dvojicemi basových měničů v každé jedné jednotce. LS60W je výsledkem kombinace technologií použitých v oceněných a revolučních modelech Blade a KC62.

Model LS60 Wireless představuje výroční model k 60letému výročí společnosti KEF, který představuje vizi společnosti o budoucnosti hi-fi a audio systémů. Reproduktory LS60 Wireless jsou světově první sloupové aktivní reproduktory s kompletním streamingem a širokou kabelovou konektivitou. LS60 v sobě pojí ikonické technologie KEF v podobě jednobodového vyzařování z modelu Blade (Single Apparent Source), 12. generaci Uni-Q měniče s revoluční META technologií, basové měniče Uni-Core ze špičkového subwooferu KC62 a mnoho dalších, které KEF využívá ve svých modelech. Dalším důležitým prvkem je bezdrátová platforma W2, kterou představuje aplikace KEF Connect. Pomocí ní lze celý systém ovládat (včetně dalších reproduktorů KEF) a nastavovat pokročilý systém EQ. Kombinací zmíněných i nezmíněných prvků a technologií vznikly reproduktory, které nejen poskytují úžasný výkon se skvělým zvukem, ale stanou se audio centrem vaší domácnosti.

Moderní a funkční design s neomezenou podporou všech hudebních formátů, to jsou reproduktory LS60 Wireless. Klíčové vlastnosti: Přehrává všechny hlavní hudební služby a podporuje všechny hlavní audio formáty. Bezdrátové streamování ze zdroje i mezi reproduktory. Komplexní konektivita včetně WiFi, Bluetooth, HDMI eARC, optiky, koaxu a RCA. Osobně laděný zážitek z poslechu prostřednictvím aplikace KEF Connect.

Technologie "Single Apparent Source" pro koherentní, pohlcující zvuk. Uni-Q 12. generace s technologií Metamaterial Absorption Technology (MAT) pro výjimečnou akustickou přesnost. 4 x 5,25" Uni-Core měniče pro maximalizaci výkonu basů. Music Integrity Engine pro bohatý, plný zvuk.

PCM až 24bit/384kHz, DSD a MQA. Systémový výkon 1400W s oddělenými zesilovači pro HF, MF a LF. Design od Michaela Younga a Product Design týmu KEF. Dostupné ve 3 povrchových úpravách: Titanium Grey, Mineral White a Royal Blue.  

Výstupní výkon vestavěného zesilovače (na systém): 1400W - 6 samostatných zesilovačů Podpora služeb: Spotify, Tidal, Amazon Music, Qobuz, Deezer, QQ Music, Internet Radio, Podcast

Vstupy: HDMI eARC, TOSLINK Optical, Digital Coaxial, Analog RCA, USB Type A (service), RJ45 Ethernet (network), RJ45 Ethernet (interspeaker)

Výstup: RCA Subwoofer output  

https://eu.kef.com/products/ls60-wireless https://www.whathifi.com/reviews/kef-ls60-wireless

Nově Lotus Edition v nabídce

Doplňkové parametry

Kategorie: Aktivní (bluetooth, bezdrátové, soundbary)
Záruka: 2 roky

KEF je zkratka pro britskou společnost KEF Electronics, která se zabývá výrobou a prodejem kvalitního audio a hifi techniky. Společnost byla založena v roce 1961 a od té doby se stala jednou z předních světových značek v oboru zvukového vybavení.

KEF nabízí široký sortiment produktů, včetně reproduktorů, zvukových soustav, sluchátek, zesilovačů a dalšího audio zařízení. Společnost se specializuje na výrobu vysokokvalitního zvukového vybavení pro domácí kino a hifi systémy, které jsou určeny pro náročné uživatele, kteří očekávají vynikající zvukový výkon a nejlepší zážitek z poslechu hudby.

KEF se proslavil svými inovativními technologiemi a patentovanými designy reproduktorů, které pomáhají vytvářet vysoce kvalitní a autentický zvuk. Společnost se snaží o neustálé zlepšování svých produktů a o to, aby zákazníkům poskytla vynikající zvukový zážitek.

V současné době se KEF řadí mezi přední světové značky v oboru audio a hifi techniky a je respektována pro svou kvalitu, inovace a dlouhou historii v tomto odvětví.