Monitor Audio Bronze 200

Značka: Monitor Audio
19 990 Kč / ks
2 - 3 pracovní dny 2 - 3 pracovní dny 2 - 3 pracovní dny Zvolte variantu
Varianta

Detailní informace

Detailní popis produktu

Naše krásně proporcionální podlahové reproduktory Bronze 200 poskytují překvapivě velký zvuk. Jsou vybaveny špičkovou technologií Monitor Audio a nabízejí dokonalý poměr výkonu a velikosti.

Image for product award - Fidelity Online takes a listen to our Bronze 200 speakersImage for product award - Bronze 200 receives the 'RED Fingerprint' award from High FidelityImage for product award - Hi-Fi+ reviews our Bronze 200 floorstanding speakersImage for product award - Bronze 200 receives Highly Commended Award from Hi-Fi NewsImage for product award - Bronze 200 wins Hi-Fi+ 2021 awardImage for product award - HiFi IFAs review our Bronze 200 speakers

Tyto elegantní podlahové reproduktory kombinují audiofilský výkon s ladnými proporcemi a jsou vybaveny naším 25mm výškovým reproduktorem C-CAM Gold Dome s vlnovodem s rovnoměrným rozptylem (UD) a dvěma 5½" středobasovými měniči C-CAM. Bronze 200 jsou skutečnými miláčky publika a poskytují úžasně čistý, otevřený a detailní zvuk.

Na svém místě je dokonale udrží robustní ocelové výsuvné nožičky a ať už se je rozhodnete umístit kamkoli, jejich elegantní styl jim zajistí obdivné pohledy.

Klíčové vlastnosti

Výškový reproduktor C-CAM Gold Dome, který je pro Monitor Audio charakteristický, vylepšený o nový vlnovod s rovnoměrným rozptylem (UD) pro neuvěřitelně realistický zvuk.
Středobasový reproduktor C-CAM s aktualizovanou geometrií kuželů a technologií Damped Concentric Mode (DCM), která umožňuje reproduktoru hlubší a plnější zvuk při zachování čistého a přesného přednesu
Navrženo pro výkon - složitě optimalizovaný poslech hudby a filmů
Zadní port HiVe II vyladěný pro snadné umístění bez vlivu na zvukový výkon
Akusticky průhledná mřížka se šestiúhelníkovým rozptylovým vzorem, kterou se vyznačují také naše oceňované řady Silver a Gold, pro vzhled rodiny Monitor Audio
Vysoce kvalitní pozlacené bi-wire terminály
Vnitřní kabeláž z postříbřené bezkyslíkaté mědi Pureflow pro nejkvalitnější přenos proudu signálovým řetězcem
Magnetické mřížky na zakázku potažené průhlednou látkou pro diskrétnější vzhled.
Přidejte reproduktory Bronze AMS s podporou Dolby Atmos® nahoře pro použití v jakémkoli systému domácího kina AV
Robustní ocelové výsuvné nožky zajišťující stabilní platformu. Určeno pro použití na kobercích (hroty) nebo tvrdých podlahách (gumové nožičky)

Doplňkové parametry

Kategorie: Sloupové
Záruka: 2 roky
Citlivost: 88 dB
Frekvenční rozsah: 45Hz - 25 kHz ( - 6 dB)
Impedance: 8 Ω
Rozměry: 166 x 886 x 265 mm
Systém: 2,5 pásmový, bassreflex
Dělicí frekvence: 700 Hz / 2,4 kHz
Měniče: 1x výškový 25 mm (1") C-CAM Gold Dome kalota s technologií UD Waveguide, 2x středobasový 140 mm (5 1/2 ") C-CAM
Maximální zatížení (RMS): 120 W
SPL: 112 dBA (pár)
Váha: 12,8 kg