Dynaudio Sub 3

Značka: Dynaudio
28 990 Kč / ks
2 - 3 pracovní dny 2 - 3 pracovní dny Zvolte variantu
Varianta

Detailní informace

Detailní popis produktu

Flexibilní subwoofer s uzavřenou ozvučnicí, vhodný jak pro domácí kino, tak pro stereo sestavy. Rozměrově je stejný jako přechůdce, model Sub 250 II, ale uvnitř najdete výkonější zesilovač s 300W výkonu a další funkce z většího modelu Sub 600.

Dalšími novinkami jsou pevná přední ozvučnice s dvojitou tloušťkou (37 mm), která je zaoblená ve stylu nové řady Contour. Také nový 24 cm měnič a další komponenty jsou v kvalitě řady Contour. Pro systémy bez výstupu pro subwoofer je k dispozici průchozí stereo vstup/výstup.

Doplňkové parametry

Kategorie: Subwoofery
Záruka: 2 roky
Frekvenční odezva: 22 -175Hz (±3dB)
Hmotnost: 10.5 kg
Vstupy audio: 1x RCA LFE, 2x RCA stereo
Výkon zesilovače: 300W
Výstupy: 1x RCA Slave out, 2x RCA SAT out
Basový měnič: 1 x 230mm MSP
High pass filtr: Flat/60/80Hz
Low pass filtr: 50Hz - 150Hz

Dynaudio je dánská společnost specializující se na výrobu kvalitních reproduktorů a audio systémů. Byla založena v roce 1977 a od té doby získala uznání v oblasti high-endového zvukového vybavení. Dynaudio vyrábí reproduktory různých typů, včetně regálových reproduktorů, podlahových reproduktorů a reproduktorů do automobilů. Jejich produkty jsou často vyhledávány audiofilskými nadšenci a profesionálními audio inženýry pro jejich vynikající zvukovou kvalitu a konstrukční detaily. Společnost je známá také díky svému vlastnímu výzkumu a vývoji, což ji činí klíčovým hráčem ve světě audio technologie.