SVS PB-4000

Akce
Značka: SVS
73 990 Kč –2 %
6597 svs pb 4000
73 990 Kč –2 % 71 990 Kč / ks
2 - 3 pracovní dny

Detailní informace

Detailní popis produktu

Výrobky společnosti SVS z amerického státu Ohio jsou mezi audiofily v silném podvědomí, jen na našem trhu zatím nebyly zastoupeny. Tato skutečnost je již minulostí a s jedinečnými subwoofery a reprosoustavami této značky se již nyní můžete seznámit v našem poslechovém studiu. Hlavním předmětem zájmu jsou pochopitelně zcela excelentní subwoofery řady Ultra, ze které ten nejvyšší model PB-16 Ultra získal prestižní ocenění asociace EISA za nejlepší subwoofer pro domácí kino pro rok 2017-2018. Nicméně sortiment značky SVS je dostatečně pestrý a svůj produkt zde nalezne jak řadový uživatel domácího kina, hledající zvukově výjimečný a přitom cenově dostupný produkt, tak i pravověrný audiofil, který od subwooferu očekává nekompromisní a přesné podání celého basového spektra při možnosti exaktního nastavení. Zde každého jistě zaujme jednoduchost a přitom široká vybavenost firemní aplikace pro chytré telefony nebo tablety, pomocí které lze vybrané produkty ideálně přizpůsobit konkrétní poslechové místnosti. Jednotlivé modely subwooferů jsou nabízeny jak v provedení s uzavřenou ozvučnicí, tak také s velmi promyšleně řešenou bassreflexovou ozvučnicí, popřípadě i v cylindrickém - válcovém provedení, které na našem trhu není příliš obvyklé.

Subwoofery je možné doplnit výtečnými sloupovými nebo regálovými reprosoustavami, které jsou dodávány ve stejných povrchových provedeních. Výrobky společnosti SVS z amerického státu Ohio jsou mezi audiofily v silném podvědomí, jen na našem trhu zatím nebyly zastoupeny. Tato skutečnost je již minulostí a s jedinečnými subwoofery a reprosoustavami této značky se již nyní můžete seznámit v našem poslechovém studiu. Hlavním předmětem zájmu jsou pochopitelně zcela excelentní subwoofery řady Ultra, ze které ten nejvyšší model PB-16 Ultra získal prestižní ocenění asociace EISA za nejlepší subwoofer pro domácí kino pro rok 2017-2018. Nicméně sortiment značky SVS je dostatečně pestrý a svůj produkt zde nalezne jak řadový uživatel domácího kina, hledající zvukově výjimečný a přitom cenově dostupný produkt, tak i pravověrný audiofil, který od subwooferu očekává nekompromisní a přesné podání celého basového spektra při možnosti exaktního nastavení. Zde každého jistě zaujme jednoduchost a přitom široká vybavenost firemní aplikace pro chytré telefony nebo tablety, pomocí které lze vybrané produkty ideálně přizpůsobit konkrétní poslechové místnosti. Jednotlivé modely subwooferů jsou nabízeny jak v provedení s uzavřenou ozvučnicí, tak také s velmi promyšleně řešenou basreflexovou ozvučnicí, popřípadě i v cylindrickém - válcovém provedení, které na našem trhu není příliš obvyklé. Subwoofery je možné doplnit výtečnými sloupovými nebo regálovými reprosoustavami, které jsou dodávány ve stejných povrchových provedeních.

Basreflexová ozvučnice, reproduktor ø35cm, 16Hz-260Hz ± 3dB, zesilovač třída D - 1200W RMS (4000W dynamický výkon), ovládání a displej na čelním panelu, nastavení pomocí aplikace pro smartphone, rozměry v/š/h 60x52x76cm, 70kg, kovová mřížka, vinylová dýha v odstínu černý jasan nebo v černém klavírním laku.

Provedení v klavírním laku 73.990,- Kč

Doporučujeme: SoundPath Isolation System - Sada 4 ks izolátorů, které radikálně zlepší podání nízkých kmitočtů u všech subwooferů, vhodné pro všechny modely do hmotnosti 55kg, rozměr jednoho izolátoru - ø58mm, v 40mm 1 790,- Kč. Sada 6 ks izolátorů vhodná pro subwoofery s vyšší hmotností - PB12-plus, PB13-Ultra nebo PB16-Ultra 2 290,- Kč 

Doplňkové parametry

Kategorie: Subwoofery
Záruka: 2 roky