PRIMARE I15 PRISMA MK2

Značka: PRIMARE
44 990 Kč / ks
2 - 3 pracovní dny 2 - 3 pracovní dny Zvolte variantu
Varianta

Detailní informace

Detailní popis produktu

15 Prisma MK2 - kompaktní streamovací integrovaný zesilovač, který se vejde kamkoli - TEĎ NAVÍC ROON READY!

I15 Prisma MK2 je oceňovaný kompaktní integrovaný zesilovač a síťový přehrávač, který poskytuje pozoruhodný výkon a je vybaven funkcemi streamování hudby Prisma a multiroom/multi-zone; díky tříčtvrteční velikosti skříně se otevírají ještě širší možnosti pro zajištění nejvyšší kvality hudebního výkonu a přístupu do každé místnosti v domě.

Klíčové vlastnosti
Streamujte stovky hudebních služeb pomocí známých aplikací a zařízení, včetně platforem s vysokým rozlišením, jako jsou Qobuz, Spotify a Tidal HiFi.
Kompletní ovládání pevných disků připojených k síti pomocí aplikace Prisma
Pokročilé možnosti vstupu, výstupu a ovládání, které uspokojí prakticky jakékoli potřeby systému, včetně hlasového ovládání a softwaru pro správu médií Roon
Výkonné zesílení a sofistikované sekce D/A převodníku zprostředkují každý detail a nuance s výkonem a přesným ovládáním.

Kompaktní, univerzální a tak akorát
"Kompaktní a výkonný: Díky široké podpoře moderních formátů zvuku hi-res si můžete vychutnat i hudbu v té nejlepší kvalitě." - Rozměry modelu I15 nevypovídají nic o výkonu, protože zesilovač v sobě spojuje výkon a kultivovanost. I15 Prisma skutečně přináší, jak si již Primare vymyslela, výkon, který odpovídá švédskému výrazu "LAGOM". To je prostě správně. Zvláště když se podíváte na cenu."

HVT, Nizozemsko, září 2018

Prisma - síťový přehrávač a technologie multiroom
Sada technologií Prisma byla vytvořena tak, aby umožnila všem členům domácnosti prozkoumat, objevit a sdílet hluboce uspokojující zážitek z vysoce výkonného přehrávání hudby - poskytuje připojení do více místností/více zón a ovládání uložených a streamovaných médií, ať už kabelových nebo bezdrátových, a to vše se spravuje z mobilních zařízení pomocí známých aplikací pro streamování a specializované aplikace pro ovládání systému.

Technologie zesilovače a převodníku
Zesilovací sekce využívá špičkový analogový koncový stupeň Hypex, který poskytuje výkon 60 W do 8ohmové a 100 W do 4ohmové zátěže, což umožňuje úžasný pohon a kontrolu prakticky jakéhokoli reproduktoru, což zcela popírá kompaktní rozměry zesilovače. Stejně působivý je i digitálně-analogový převodní stupeň, který dokáže zpracovat hudební soubory s rozlišením až PCM 384 kHz a schopností DSD 256.

Doplňkové parametry

Kategorie: Integrované
Záruka: 2 roky