ROTEL RA-1592MKII

Akce K poslechu ve studiu
Značka: ROTEL
76 990 Kč –6 %
7827 rotel ra 1592mkii
76 990 Kč –6 % 71 990 Kč / ks
2 - 3 pracovní dny

Detailní informace

Detailní popis produktu

RA-1592MKII dodává výkon 200 W ve třídě AB s 8 ohmovými reprosoustavmi. Podporuje připojení zdrojových komponentů do analogových a digitálních vstupů, symetrického vstupu XLR, bezdrátově přes Bluetooth aptX a AAC, PC-USB s MQA a gramofonu s přenoskou Moving Magnet. Audiofilní 32bitový / 384kHz DA převodník s přesně naladěnými obvody poskytuje bezprecedentní zvukovou scénu s přesnou lokalizací. Společnost Rotel již více než 60 let navrhuje a vyrábí velmi kvalitní a velmi výkonné audio komponenty s velmi věrným zvukem, které reprodukují hudbu přesně, s výjimečnými detaily a ohromující čistotou. Model RA-1592MKII hrdě navazuje na tradici a dědictví této ikonické značky. Integrovaný zesilovač RA-1592MKII je výsledkem inovativního obvodového řešení, optimalizace signálových cest a vylepšení důležitých součástek napájecího zdroje, které poskytují dechberoucí výkon s dynamickým rytmem a časováním.  

Využívá nejlepší topologii předzesilovačů Rotel ve své třídě a oceněnou technologii výkonových zesilovačů, RA-1592MKII je nekompromisní, v efektivně velkém šasi s mnoha funkcemi integrovanými do jednoho audio komponentu. RA-1592MKII dodává 200 wattů na kanál při impedanci reprosoustav 8 ohmů. Zdroj je tvořen toroidním transformátorem Rotel vlastní výroby a řadou štěrbinových kondenzátorů pro bohatou, hlubokou, kontrolovanou basovou energii. RA-1592MKII podporuje připojení všech oblíbených zdroje včetně analogových, XLR, digitálních, Bluetooth aptX ™ a AAC, PC-USB podporujících MQA a 32-bit / 384kHz PCM a gramofon s přenoskou Moving Magnet. Převod digitálních dat na analogový signál využívá prvotřídní DAC společnosti Texas Instruments s přesně vyladěnými výstupními filtračními obvody, které poskytují bezprecedentní akustické detaily, širokou zvukovou scénu a přesnou lokalizaci.

Model RA-1592MKII je certifikován společností Roon. Pečeť Roon Tested ručí za spolehlivé fungování se softwarem Roon, s kterým si hudbu užijete naplno. Volitelné výstupy reproduktorů A-B, RS232, Ethernet a spouštěče 12V zajišťují bezproblémovou integraci s řídicími systémy.

Výkon 2 x 350 W ve třídě AB (4 ohmy), Hmotnost: 17.63kg, Vstup Phono pro přenosky Moving Magnet, Bezdrátové připojení Bluetooth aptX™ a AAC, Premiový DA převodník Texas Instruments 32-bit/384kHz, Symetrické vstupy XLR, Podpora MQA a MQA Studio, Certifikace Roon Tested,

Test: https://www.hifi-voice.com/testy-a-recenze/zesilovace-integrovane/3689-rotel-ra-1592mkii

Doplňkové parametry

Kategorie: Integrované
Záruka: 2 roky