Accuphase E-280

K poslechu ve studiu
Značka: Accuphase
99 999 999 Kč / ks
2 - 3 pracovní dny

Detailní informace

Detailní popis produktu

Accuphase Laboratory, Inc. je japonský výrobce špičkových zvukových zařízení se sídlem v Jokohamě, který založil bývalý inženýr Kenwoodu Jiro Kasuga koncem roku 1972. Jedná se do současnosti o „prémiového výrobce“ s vysokou hodnotou komponentů, které neztrácí v čase, dlouhou tradicí, ale i svým ikonickým designem.

Accuphase E-280 je vysoce výkonný integrovaný zesilovač pro hi-fi audiofilní použití. Nabízí vysokou kvalitu zvuku a je vybaven mnoha pokročilými funkcemi, aby splňoval požadavky náročných posluchačů.

Integrovaný zesilovač nese řadu vylepšení oproti svému předchůdci. Accuphase si dlouhodobě zakládá na své technologii regulace hlasitosti. Zde je osazena základní verze systému AAVA.

Výkonové tranzistory pracují v push-pull zapojení a dávají s 90 Watty do 8 ohm (120 Wattů do 4 ohm).

Accuphase udává celkové harmonické zkreslení pod úrovní 0,05%, tlumící faktor 500. (o 25% více, než u minulé generace)

Dva rozšiřující sloty na zadním panelu umožňují použití volitelných modulů

Výkon zesilovače: 120 W 4Ω / 90W 8Ω Třída zesilovače: A/B Damping factor: 500 S/N (odstup signál/šum): 107dB Frekvenční rozsah: 20 – 20,000 Hz Rozměry zesilovače š v h: 465 / 151/ 420 (mm) Hmotnost zesilovače: 20.4 kg  

Test v Hifi Voice: https://www.hifi-voice.com/testy-a-recenze/zesilovace-integrovane/3502-accuphase-e-280

Respektujeme požadavky výrobce na prodej komponentů Accuphase, tedy pro informace o ceně a možnostech objednání nás prosím kontaktujte na:

Telefon: 722 705 125e-mail: info@hifimorava.cz

V naší nabídce také kabely Accuphase AL type RCA, AL type XLR, ASL type RCA, ASLC type XLR, AHDL digital

Doplňkové parametry

Kategorie: Integrované
Záruka: 2 roky

Accuphase Laboratory, Inc. (původně známá jako Kensonic Laboratory, Inc.) je prestižní japonský výrobce high-end audio zařízení se sídlem v Jokohamě, který založil bývalý inženýr společnosti Kenwood Jiro Kasuga na konci roku 1972.Kasuga nebyl spokojen s názory společnosti Kenwood týkajícími se následovníka jejich jednotky High-End Supreme 1 (1967). Najal několik inženýrů z jiných významných značek (Marantz, Luxman) a založil společnost Kensonic, jejímž spoluvlastníkem byl Kenwood. V současné době je společnost Accuphase lídrem nejen na domácím trhu s audiotechnikou nejvyšší kvality, jsou také významným inovátorem v oboru.

Název Accuphase vznikl spojením slov "accu" od "přesný" a "phase", což vyjadřuje dlouholetou doktrínu společnosti "dobrat se pravdy" v oblasti audiotechniky.

Výrobky Accuphase jsou mezi nadšenci do špičkového zvuku velmi kladně hodnoceny a považují se za referenční produkty své třídy. Lze je snadno rozpoznat podle velkých čelních panelů v barvě šampaň a velkých dvojitých analogových měřičů výkonu