HIFIMAN Sundara

Značka: HiFiMAN
8 990 Kč –16 %
HIFIMAN Sundara
8 990 Kč –16 % 7 495 Kč / ks
Na dotaz

Otevřená magnetoplanární sluchátka s dosud nejlepším zvukem v této kategorii. Rozsah 6 - 75.000 Hz, impedance 37 ohmů, vhodná i k přenosným přehrávačům, velmi lehká konstrukce, nízký profil mušlí, kvalitní kovová konstrukce.

Detailní informace

Detailní popis produktu

ť už máte na mysli zvuk, konstrukci nebo celkový požitek z poslechu sluchátek Sundara, jejich název v sanskrtu je absolutně výstižný. Nejeden velký HiFi magazín ocenil kvality tohoto modelu a srovnával je s největšími ikonami na trhu, jakými jsou Audeze, MrSpeakers a další. HiFiMAN udělal především velký pokrok v designu a konstrukci, která nyní vynechává nebezpečné plastové díly a sází u všech zásadních prvků na kovové slitiny. 

  • podle řady testů dosud nejpovedenější sluchátka HiFiMAN 
  • nová lehčí membrána magnetoplanárních měničů řeší dřívější nedostatky frekvenčního průběhu
  • nový hybridní kovový most s oporou z umělé kůže
  • zlepšená kvalita zpracování bez náznaků vrzání a podobně
  • neuvěřitelně prostorné a komfortní náušníky
  • vysoká efektivita umožňující i poslech s přenosnými přehrávači
      

Design nové generace

O level výše se řadí také design sluchátek, který sází na jednoduché funkční tvary, nadčasovost, preciznost a v určitém smyslu také decentnost. Mušle sluchátek jsou totiž matně černé a především mají velmi nízký profil, aby nepůsobily na hlavě zbytečně výrazně a nepřiměřeně. V souladu s tím byl vyladěn také přítlak náušníků, který neomezuje ani při dlouhém poslechu a díky textilnímu povrchu zůstává příjemný i na konci dlouhého poslechového dne.
  

Zvuk za hranicemi obvyklého

Nejdůležitější změny se samozřejmě udály v oblasti zvuku. HiFiMAN přišel s novou lehčí membránou, zbavil se některých neduhů frekvenčního průběhu a představuje sluchátka, která se s poloviční cenou vyrovnají nejlepším modelů předních světových značek. Nabídnou dostatek detailů, aniž by unavovala analytickým přístupem a zvládají plné basové pásmo bez jakékoli ztráty přehlednosti zvuku.

Doplňkové parametry

Kategorie: SLUCHÁTKA
Záruka: 2 roky